Dósha teszt

Az ajurvéda szerint mindannyiunknak egyedi, csak rá jellemző doshája van, amely mind a testi, mind a lelki adottságainkat, gyengeségeinket magában hordozza. A doshánk olyan, mint az ujjlenyomatunk. Ha megismered a doshádat, azzal kezedbe veheted az életed irányítását. Visszaállíthatod testi, lelki egyensúlyodat, hogy egészséges és boldog életet élj.

Mielőtt a tesztet kitöltöd, tudnod kell, hogy itt nincs jó vagy rossz válasz. Nincs jó vagy jobb esetleg rossz dosha. Minden dosha jó, ha egyensúlyban van.

Annak érdekében, hogy minél, reálisabb képet kapj, kérlek próbálj meg a lehető legobjektívabb válaszokat adni. Azt a választ jelöld meg, amely a legjobban Rád illik az egész eddigi életedet figyelembe véve (ne csak az utóbbi 1-2 hetet nézd). Ha úgy érzed nem tudsz mindenben objektív lenni, kérd egy téged jól ismerő személy segítségét. Biztos szívesen részt vesz ebben a játékos tesztelésben és talán neki is kedve támad a tesztet kitölteni.

Ha életed során valamilyen krónikussá váló betegséged alakult ki, kérlek vedd figyelembe az azt megelőző időszakot is a válasznál.


lotusayurvedayoga.hu | 2022 Minden jog fenntartva